menuMeny homeHjem

22 93 94 60 | post@hhansen.no

Et godt sted å være ansatt - og et godt sted å være kunde

Vi har en jevn og god ordretilgang og er stadig på jakt etter dyktige håndverkere for å styrke vår bedrift. Enten du har blikkenslager-, eller taktekkerbakgrunn kan du være interessant. Vi setter stor pris på medarbeidere som ønsker å styrke og videreutvikle sine kunnskaper innenfor faget. Hvis du er interessert, ta gjerne kontakt og send gjerne din CV til oss på forhånd, sammen med en kort beskrivelse av din bakgrunn, og hvorfor du ønsker å bli med på vårt lag.


Våre ansatte

...

Daglig leder

Bjørnar Andersen er utdannet blikkenslagermester, og har vært ansatt i bedriften siden 1991. Han har 30 års erfaring i bransjen, og har vært daglig leder i firmaet fra 2011. Bjørnar har bred erfaring fra alle type prosjekter innenfor vårt fag, og styrer våre prosjekter som totalentreprenør.

...

Økonomi/ administrasjonsansvarlig

Torill Wollebekk representerer tredje generasjon i familiebedriften, og har vært ansatt siden 1996. Har tidligere erfaring fra bank. Familien har alltid vært engasjert i faget og har vært aktive i ventilasjons og blikkeslagerbedriftenes landsforbund. Torill har vært nestleder i VBL og også styremedlem i BNL.

...

Senior rådgiver

Jan-Erik Clausen har over 40 års erfaring i faget, og har vært over 40 år i Henry Hansen & Sønn. I 2011 gikk han av som daglig leder, men er fremdeles tilknyttet bedriften som konsulent. Jan-Erik har gjennom årene opparbeidet seg en bred kompetanse innen faget, og har gjennomført våre prosjekter på blant annet Eidsvolls bygningen, Kongen marina, Kavringen, Ekeberg restauranten, Vigelandsparken mm. Han arbeider ofte tett knyttet mot by- og riksantikvar.

...

Lærling

Henry Hansen & Sønn er godkjent opplæringsbedrift og er opptatt av rekrutteringen til faget. Vi er medlem av opplæringskontoret, og alle i administrasjonen har sittet i styret i opplæringskontoret. Vi har til en hver tid en eller flere lærlinger. Dette er viktig for oss for å sikre at den faglige kompetansen i bedriften videreføres.

arrow_upward