menuMeny homeHjem

22 93 94 60 | post@hhansen.no

Produksjon på verksted

Produksjon til egne prosjekter eller for andre bedrifter

På vårt verksted produserer vi forskjellige typer beslag til bruk i våre prosjekter. Verkstedsarbeidet er en viktig del av våre prosjekter. Vi produserer og leverer også beslag på bestilling til andre bedrifter og privatpersoner.

Produksjon til verneverdige bygninger

Når vi arbeider med verneverdige bygg produseres tidsmessig riktig beslag, renner, nedløp mm.  i vårt verksted,  for montering på prosjektene.  Henry Hansen har i sin tid tilbake fra 1936 til 1970 tallet laget maler ved å kopiere detaljer fra bygg som ble tatt ned. Detaljene er hentet fra offentlige bygg, skoler og andre bygninger i Oslo.  Dette er renner, nedløp, kummer med detaljer, rosetter, pynt og ornamenter. Disse malene ble brukt frem til 1970da man produserte alle detaljer på verksted.

 Det er gjort mange rehabiliteringer av bygg i Oslo hvor man har fjernet alle gamle detaljer. Når man i dag ønsker å sette bygg tilbake til opprinnelige stand er disse malene uvurderlige. Vi bruker hans maler og hjelpeverktøy til produksjon av detaljer lik de orginale. Siden disse malene er bevart gjennom tre generasjoner, og vi også innehar kompetansen som trengs for å produksjon blir vi ofte spurt om å lage beskrivelser på denne type arbeid og har vært utførende på mange verneverdige bygg i Oslo regionen. Vi samarbeider ofte med Byantikvaren og Riksantikvaren og innehar sentral godkjenning  for utførelse av arbeid med bevaringsverdige byggverk

Produksjon til privatpersoner

Er du privatperson og trenger en peisplate, rustfri plate til kjøkken, eller andre beslag? Ta kontakt med oss og send en tegning, så produserer vi for deg! 

arrow_upward