menuMeny homeHjem

22 93 94 60 | post@hhansen.no

Totalentreprenør

Henry Hansen & Sønn påtar seg oppdrag som totalentreprenør.  Vi innehar sentral godkjenning for utførelse av:

  • Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 1
  • Montering av glasskonstruksjoner og fasadekledning i tiltaksklasse 2
  • Taktekkingsarbeid i tiltaksklasse 2
  • Arbeid på bevaringsverdige byggverk i tiltaksklasse 2

Vi samarbeider med mange andre faggrupper og kvalitetssikrer våre samarbeidspartnere. Mange av våre samarbeidspartnere har vi samarbeidet med i over 20 år, noen i mer enn 40 år. Dette mener vi sikrer et godt samarbeid mellom faggruppene på byggeplassen, og et godt resultat for våre kunder.

De fleste av våre prosjekter der vi opptrer som totalentreprenør omfatter tak og fasade med tømrer, maler, murer som underleverandører. Vi har også samarbeidspartnere innenfor elektro og rør.

Våre totalprosjekter omfatter ofte tømrerarbeid som utskifting av råte i tak konstruksjon og oppbygning av ny konstruksjon og lufting av tak. Vi utfører omtekking av alle typer tak inkludert beslag arbeid, takvinduer og piper.

Vi tillegg har vi mange oppdrag der takterrasser inngår som en del av rehabiliteringsprosjektet. Vi bygger opp fall, skifter sluk og tekker med membran, legger tremmegulv, og kler innvendige vegger med panel eller plater.

Totalprosjektene er ofte en kombinasjon av tak og fasadearbeid. Her inngår mur og/ eller malearbeid som en del av prosjektet . Vi skifter også vinduer og vindusbeslag.

Et typisk totalprosjekt for oss er et borettslag, eller sameie som ønsker en ansvarlig entreprenør for alle fag. Vi innehar de riktige godkjenninger, har kompetansen og de riktige samarbeidspartnere for å påta oss denne type totalprosjekter.

Se beskrivelse og bilder av våre totalprosjekter under Sameier/borettslag og verneverdige bygg

Referanseprosjekter:

Prosjektering og kalkulatør

Vi utarbeider tilstandsrapporter og tilbud for borettslag, sameier og privatpersoner. Vi er også delaktige i prosjektering av nybygg innenfor vårt fag, og samarbeider med arkitekter og entreprenører.

arrow_upward