menuMeny homeHjem

22 93 94 60 | post@hhansen.no

Vi er en mesterbedrift

Blikkenslagermestrene Henry Hansen & Sønn er en familiebedrift med røtter helt tilbake til 1936. Henry Hansen startet da et verksted ved Akerselvas bredder sammen med Johannes Larsen senior. I 1962 startet Henry sammen med sin sønn Egil i Urtegata det som i dag er kjent som Blikkenslagermestrene Henry Hansen & Sønn AS.

Tredje generasjon blikkenslagermester


Tredje generasjon blikkenslagmester

Med Torill Wollebekk på plass som administrasjons- og økonomisansvarlig siden 1996 er i dag tredjegenerasjon på plass i bedriften. Ledelsen hos oss har alltid vært opptatt av faglig kvalitet og yrkets ve og vel. Derfor har vi gjennom alle år innehatt ledende posisjoner i kobber og blikkenslager- organisasjoner både lokalt i Oslo og nasjonalt. Bedriften har i dag 20 ansatte og drives fra våre lokaler i Brobekkveien 80 på Alnabru. Herifra betjener vi vårt hjemmemarked som er Oslo regionen. Vår årlige omsetning er på rundt 20 millioner kroner.

Vår målsetning for fremtiden, som i dag, er å være ledende innenfor faget samtidig som vi vil påta oss større entrepriser gjennom vårt nettverk av partnere.


Vi kompromisser aldri på kvalitet

I over 80 år har vi utdannet og lært opp våre medarbeidere. Tilbake får vi dedikerte og toppmotiverte fagarbeidere. Til gode for våre kunder, den enkelte ansatte og vårt selskap.

Det er i dag rundt 20 ansatte hos oss. Vi har en fin blanding av både yngre og eldre ansatte. Flere ansatte har mellom 20 og 40 års fartstid i bedriften. De utgjør i dag en faglig tyngde og erfaring innenfor faget, som er viktig i forhold til den kvalitet vi til enhver tid ønsker å levere til våre kunder. Samtidig kan de yngre ansatte dra nytte av denne kompetansen i sin videre utvikling og derigjennom bidra til å opprettholde den faglige kontinuiteten i bedriften.

Alle ansatte hos oss har fagbrev. Du finner hos oss også flere fast ansatte tyskere. De har som våre øvrige ansatte fagbrev og snakker norsk. Blikkenslagermestrene Henry Hansen & Sønn AS er godkjent opplæringsbedrift og medlem av VBL avdeling Oslo og omegns opplæringskontor. Ved inngangen til 2008 har vi èn lærling tilsluttet bedriften.

Les om våre ansatte


Hard facts

  • 80Gode driftsår
  • 20Ansatte
  • 100Prosjekter i året
  • 20Millioner i omsetning
arrow_upward